Director

 
Pablo Larraz Dalmases
 
 

Nascut a Jaca (Osca), inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal obtenint el títol Professional de Piano. Ja a Barcelona cursa Magisteri Musical a la UAB, els estudis superior de piano amb Carme Poch al Conservatori Municipal de Barcelona i de direcció coral a l’ESMUC sota la tutela de Josep Vila,  Johan Duijck i Xavier Puig.

 

DIRECTOR

Actualment dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i el Cor Jove del Conservatori de Girona. Des del 2010 és el director assistent de l’Orfeó Català, a més a més del coordinador pedagògic de la formació vocal i musical que reben els seus cantaires. 

També ha estat director del Cor Albada de l’ACM (2007 – 2013), del Cor Jove de l'Orfeó Gracienc (2005-2007), del Cor Diaula (2006-2007), del Quòdlibet Grup Coral de Molins de Rei (2007-2008),  la Coral Genciana de Sant Miquel dels Sants (2003-2010) i la coral infantil el Virolet (2000 – 2004 i 2008 – 2011)

Durant aquest període ha pogut abordar algunes de les obres més representatives del repertori clàssic i barroc com el Rèquiem de WA Mozart (2010), el Gloria en ReM de Vivaldi (2008 i 2011), Stabat Mater de Pergolesi (2012), alguna missa brevis de Haydn, així com cantates de Bach i Membra Jesu Nostri de Buxtehude (interpretada l’any 2010 a la Basílica de Montserrat dins dels actes de Setmana Santa amb el Cor de Cambra de Girona i aquest 2014 al Palau de la Música i l’Auditori de Girona). La figura de H. Purcell ha estat molt present en les seves produccions, podent interpretar l'Oda d'Aniversari "Come ye sons of Art" i els "Funeral Senteces", així com la seva òpera Dido & Aeneas.

Autors com Mendelsshon, Brahms, Schubert i Poulenc ham format part del repertori habitual dels seus cors, en format cambrístic o a capel·la i remarcable és el treball sobre la música coral anglesa de l’època victoriana, que va ser objecte dels seu projecte final de carrera al 2010.

Amb el Cor Albada cal destacar els espectacles musical Choral-Pop, realitzat a la sala Luz de Gas l'octubre de 2008, i Albada’s Jazz, realitzat al febrer de 2011 a la Sala Apolo.

També ha estat preparador dels Messies Participatius de la Caixa a Barcelona durant 5 anys.

 

CANTANT

La seva formació en el cant es van inciar amb Esteve Gascón,  Mireia Pintó, i Marta Cordomí; havent rebut puntualment classes de Marta Almajano i Lambert Climent (dintre del programa de formació de Vozes al Ayre Español) i Carlos Mena. Els últims 2 anys treballa amb la soprano Marta Matheu.

Aquest any ha iniciat el Grau Superior de cant històric a l’ESMUC amb el mateix Lambert Climent

Ha format part i col·laborat, entre d’altres, amb la Coral Cantiga, el cor Lieder Camera, el Coro  Barroco de Andalucía, el Cor de Cambra del Palau de la Música, i amb grups especialitzats en música antiga com Vozes de Al Ayre Español, Música Reservata, la Xantria o el Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona.

Ha estat solista en diversos programes de Haendel i de diverses cantates de J.S. Bach, varies d’elles dintre del Projecte Bach Zumimitsingen que el va otorgar amb la recent estrenada BECA BACH 2014.